Εθνικός Φιλιππιάδας

Αναγέννηση Επανομής-Εθνικός Φιλιππιάδας 2-2

Με σκόρερ των δύο τερμάτων τον Φλορένσιο, ο Εθνικός Φιλιππιάδας κατάφερε να ισοφαρίσει δύο φορές την ομάδα της Επανομής και λίγο έλειψε στο τέλος να κλέψει το διπλό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Επανομή, αφού στο 3΄ ο Κώστας Διαμαντίδης με σουτ στο «παράθυρο» του Σταυράκη έκανε το 1-0. Δυο λεπτά μετά όμως, μετά από λάθος της άμυνας ο Φλορένσιο έφερε το παιχνίδι στα ίσια από κοντά (1-1). Στο 8΄ το καλοτραβηγμένο φάουλ του Βασίλη Σαμαρά πέρασε λίγο άουτ και στο 10΄ ήρθε το 2-1, με προβολή του Κώστα Γεωργιάδη, ύστερα από κόρνερ του Δεμιρτζόγλου και κεφαλιά-πάσα του Χασομέρη.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 46΄, με τον Δημήτρη Χασομέρη να σουτάρει λίγο άουτ σε τετ α τετ. Στο 70΄ ο Μπασιούκας τροφοδότησε τον Φλορένσιο, η κοντινή προβολή του οποίου πέρασε άουτ. Ίδια κατάληξη είχε η κοντινή κεφαλιά του Αλέξη Παπατζίκου για τους πράσινους στο 81΄, ενώ στο 83΄ οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων πρόλαβαν σωτήρια τον Ασλανίδη. Δυο λεπτά μετά, ο Δημήτρης Ασλανίδης σούταρε, αλλά ο Σταυράκης είπε «όχι». Ώσπου, στο 86΄ ο Βραζιλιάνος Φλορένσιο «κάρφωσε» για δεύτερη φορά τους Θεσσαλονικείς, κάνοντας με κεφαλιά το τελικό 2-2, σε γύρισμα του Τρούλλη δίνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στον Εθνικο Φιλιππιάδας.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ:
Σταυράκης, Μούτας (60΄ Πάνου), Τριάντος, Γατσέλος, Μπαλάφας Δ.Γ., Ηλίας, Ντέτσικας (61΄ Μπασιούκας), Δημουλιάς (70΄ Κόλλινς), Φλορένσιο, Τρούλλης, Μιχάλης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ:Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Πολίτης, Κουρδάκης, Ευθυμιάδης (90΄ Κουλίδης), Γεωργιάδης, Διαμαντίδης, Δεμιρτζόγλου, Μαυροματίδης (46΄ Παπατζίκος), Χασομέρης, Κανούλας (46΄ Ασλανίδης).

Τα πλήρη αποτελέσματα

Μακεδονικός - Φωκικός 0-1

Εορδαϊκός - Ναυπακτιακός Αστέρας 2-2

Οδυσσέας Αναγέννησης - Καλλονή 1-1

Κοζάνη - Ζάκυνθος 0-0

Τύρναβος - Δόξα Κρανούλας 0-0

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Νίκη Βόλου 1-0

ΑΕ Ποντίων - Αετός Σκύδρας 0-0 14/2

Ρεπό: Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας

Η επόμενη αγωνιστική

Φωκικός - Αετός Σκύδρας

Ναυπακτιακός Αστέρας - Μακεδονικός

Καλλονή - ΑΕ Ποντίων

Εθνικός Φιλιππιάδας - Καλλονή

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας - Οδυσσέας Αναγέννησης

Ζάκυνθος - Αναγέννηση Επανομής

Νίκη Βόλου - Κοζάνη

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Τύρναβος

Ρεπό: Δόξα Κρανούλας